به گزارش کالاخبر،در این بین قیمت ورق گرم در بازار های جهانی بین ۵۰ تا ۱۸۰ دلار افت داشت و بیشترین افت در بازار سی آی اس بوده است.
از جمله دلایل افت قیمت ها در بازار ها می توان به افت ارزش ارزها از جمله در هند اشاره کرد. در واقع ارزش دلار در یک سال اخیر ۸ تا ۱۳ درصد رشد داشته است. همچنین از طرفی تورم در بازارهای جهانی بر مصرف فولاد اثر منفی داشته است.
اغلب کشورهای مطرح دنیا با افزایش قیمت های شدید روبرو شده اند. جنگ روسیه و اوکراین و تحریم های به دنبال آن موجب تورم شدید در بازار نفت، انرژی، غذا و کودهای شیمیایی و بسیاری کالاهای دیگر شده است.
امسال تورم در هلند سه برابر شده ۹.۲ درصد ثبت شده است. در استرالیا دوبرابر شده ۵.۳ درصد شده است. در آمریکا ماه می تورم ۸.۶ درصد رشد داشت و در انگلیس و آلمان به اوج ۴ دهه اخیر رسیده است. رشد قیمت به طور خودکار مصرف را کم می کند از غذا گرفته تا آهن و فولاد. پیش بینی شده نرخ جهانی تورم امسال به ۶.۷ درصد برسد.
با توجه به تورم بی سابقه در سراسر جهان، همراه با فضای تورمی موجود، تقاضای جهانی فولاد احتمالا در کوتاه مدت تا میان مدت کم خواهد ماند. حال باید دید آیا جهان در آینده ای نه چندان دور در انتظار رکود است؟
ارسال نظر